Brr..het is echt kouder geworden de afgelopen dagen. Hoewel ik er echt een hekel aan heb, probeer ik me er niet te veel door te laten irriteren. Het heeft namelijk geen zin. Elk jaar komt die winter weer terug. Dit jaar was het voor mijn gevoel later dan normaal. Daar hebben we dan weer geluk mee gehad! Normaal gesproken vlieg ik in de winter altijd naar de zon. Een welkome onderbreking van het koude weer. Vanwege de huidige omstandigheden zit het er dit jaar helaas niet in om een zonnige bestemming op te zoeken. Dit zal voor velen gelden daarom heb ik besloten wat tips op te schrijven.

Bestel zomerse dingen!

Zelf merk ik dat het helpt om zomerse dingen te bestellen. Zo heb ik bijvoorbeeld afgelopen week een Zweefparasol gekocht. Nu denk je misschien wat moet je nou met een parasol? Maar dat kan ik heel gemakkelijk uitleggen. Omdat het gisteren Black Friday was, zijn er op dit moment heel veel goede deals online te vinden. Vaak zijn die deals ook op producten die je in deze periode  misschien minder vaak kunt gebruiken. Dit houdt echter niet in dat je het dan maar helemaal nooit aan hoeft te schaffen. Aan het einde van de zomer was mijn parasol namelijk aan vervanging toe. Toen heb ik het er maar bij laten zitten omdat het toch winter zou worden. In het voorjaar wilde ik er dan weer naar kijken. Maar dat was totdat ik op een goede deal stuitte. Nu heb ik er dus wel een besteld. En ik moet zeggen. Je krijgt er echt wel een zomers gevoel van. Alleen het idee al dat je hem weer een keer kunt op gaan zetten. 

En nu?

Dat is eigenlijk vrij simpel. Omdat de parasol zo'n goed gevoel gaf, wil ik het nu ook met andere producten gaan proberen. En aangezien veel bedrijven deze week nog acties hebben, ga ik dat ook zo snel mogelijk doen. Zelf zat ik aan kleding te denken. Het is natuurlijik nooit weg een extra shirtje in de kast te hebben liggen. Kleding heb je altijd wel nodig. Tenzij je hele kast natuurlijk al vol ligt. Dan zou je misschien kunnen denken aan andere producten die je een zomers gevoel geven. Wat dat dan is? Dat moet iedereen natuurlijk voor zichzelf uitmaken. Als je er zelf maar blij en tevreden mee bent dan heb je in ieder geval geen verkeerde keuze gemaakt! Succes met shoppen!

Categorie├źn: Blog