Je tuin is waarschijnlijk je trots. Je hebt er uren in geïnvesteerd en bent al tijden bezig om de juiste planten te vinden en te planten. De bestrating is tip top in orde en alles ziet er prachtig uit. Maar de omheining, daar moet je nog wat mee. Een houten hekwerk is zo geplaatst en zorgt echt voor het benodigde puntje op de i. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een houten hekwerk in elkaar te knutselen. Je hebt dan een uniek ontwerp, maar dat valt nog lang niet mee. Er komt meer kijken bij een houten hekwerk dan je denkt. Wil je een mooi houten hekwerk, dan kies je een kant en klaar pakket. Je weet dan zeker dat je voor jaren goed zit.

Een houten hekwerk dat bij jou en je tuin past

Je wilt bij jouw tuin natuurlijk een houten hekwerk dat er prachtig uit ziet en dat ook klopt met het geheel. Het zou jammer zijn als je hekwerk de tuin “verpest” door een totaal andere sfeer te creëren dan die je voor ogen hebt. Je kunt online heel veel houten hekwerken vinden. Er is er altijd wel een die in jouw tuin én in jouw budget past. Zelf knutselen is niet perse goedkoper. Zeker wanneer je de uren rekenen, timmeren, afbreken en opnieuw beginnen erbij rekent. Een kant en klaar pakket zorgt ervoor dat je sneller kunt genieten van je nieuwe, mooie omheining.
Houten hekwerk

Een houten hekwerk schilderen?

Het is jouw tuin, dus jij bepaalt wat je wilt. In veruit de meeste gevallen hoef je je houten hekwerk niet te schilderen. Het is gemaakt van speciaal behandeld hout, hierdoor blijft het jaren goed. Je kunt er natuurlijk wél voor kiezen om het te schilderen. Gewoon omdat het dan mooier in het geheel past. Hou er wel rekening mee dat je het schilderwerk met enige regelmaat opnieuw zal moeten doen.

Een houten hekwerk zorgt voor beschutting en veiligheid

Met een houten hekwerk zorg je ervoor dat niet zomaar iedereen meer direct in je tuin staat. Je kunt in het hek ook een poortdeur met een slot aanbrengen voor de meeste privacy. Op die manier zorg je er ook voor dat inbrekers wel twee keer nadenken voor ze je tuin binnen komen. Een goed slot is ze vaak teveel werk. Ook zit je natuurlijk heerlijk beschut met zo’n hekwerk, zo kun je nog meer en vaker genieten van je tuin!

Categorieën: Blog