Heb je een ruime tuin en weet je eigenlijk niet wat je met al die ruimte moet? Plaats dan een mooie Hillhout overkapping, je kunt daar alle kanten mee uit. Want een Hillhout overkapping is geschikt voor heel veel toepassingen. Je kunt in een Hillhout overkapping een extra kamer maken, een zogenoemde tuinkamer. Je kunt er ook heel handig je fietsen onder parkeren. En wat denk je van een Hillhout overkapping als fijne (buiten) speelruimte voor je kinderen? Alles kan, alles mag. Het is net wat jij wilt.

Een Hillhout overkapping als extra schuurtje

Wanneer de schuur die je in de tuin hebt staan eigenlijk te klein is, dan kun je een aantal dingen doen. Je kunt een stuk aan de schuur bouwen, je kunt de schuur slopen en een grotere schuur neerzetten of je plaatst een Hillhout overkapping. Want alle fietsen die er nu nog staan, gaan over een aantal jaren met de eigenaars mee als zij het huis uit gaan. Je hebt dan geen grote, dure schuur meer nodig. Voor nu is een overkapping echt genoeg. Je kunt in deze overkapping heel goed alle fietsen parkeren of je tuingereedschap opbergen. Zo heb je een mooie overkapping in je tuin die nog hartstikke functioneel is ook!

Een Hillhout overkapping als plantenschuurtje

In iedere tuin staan wel planten die eigenlijk naar binnen moeten in de winter. Of in ieder geval uit de kou gehaald moeten worden. Met een Hillhout overkapping heb je een plek waar je deze planten gemakkelijk kunt plaatsen tijdens de winter. En na de winter doe je ze gewoon weer naar buiten. Je kunt de overkapping dan gebruiken om planten te verpotten, om stekjes te kweken en om je potten en potgrond te bewaren. Wanneer je de overkapping plaatst met zicht op je tuin, kun je alle groei en bloei goed in de gaten houden.
Hillhout overkapping

Een Hillhout overkapping als muziekruimte

Het is natuurlijk hartstikke leuk als je kinderen een instrument bespelen. Maar dat oefenen maakt herrie en klinkt lang niet altijd even goed. Ze oefenen hetzelfde loopje vaak net zo lang tot jij er knettergek van wordt. Dat kan nooit de bedoeling zijn. Zet een Hillhout overkapping in de tuin en bestempel deze als oefenruimte. Je kinderen zullen het geweldig vinden dat ze hun gang kunnen gaan en jij komt ook weer een beetje tot rust. Je kunt de overkapping dan nog extra isoleren om de overlast voor de buren te beperken.

Categorie├źn: Blog