Solliciteren is spannend voor de meeste mensen. Maar voordat we onze Cv’s opsturen, gaat daar eerst een hele zoektocht door verschillende vacatures aan vooraf. Wat past bij mij en waar ben ik voor opgeleid, zijn vragen die dan al snel voorbijkomen. Wanneer je solliciteert via een uitzendbureau heb je hier meer ondersteuning bij. Daarom zal ik het in deze blog hebben over het uitzendbureau Binck die een locatie hebben: Uitzendbureau Den Haag. Voor opleidingen en vacatures in de bouw.

Voor de bouw

Bij het uitzendbureau Binckwerk faciliteren ze speciaal werkgelegenheden voor mensen die werken in de bouwbranche. Veel uitzendbureaus faciliteren voor freelancers en mensen voor werk in branches als horeca. Dat maakt dit bedrijf zo bijzonder. Hier kunnen opdrachtgevers opdrachten plaatsten met daarbij de nodige omschrijving en tijdsduur. Het aanbod wisselt steeds maar er is duidelijk één sector en je hoeft niet steeds te wachten en te hopen dat er weer eens een keertje een vacature voor de bouw komt. Natuurlijk zal niet alles even goed bij jouw kwaliteiten passen maar daarom is het fijn dat dit bedrijf enkel opdrachten voor de bouw behandelt. Dat maakt de kans voor een geschikte klus een stuk groter.

Geen opleiding, geen probleem

Het motto van Binckwerk is; Geen opleiding, geen probleem! Wat ze daarmee bedoelen is dat je ook zonder opleiding je bij dit bedrijf kan aanmelden. Dan ga je natuurlijk niet zonder opleiding aan het werk. Nee, bij Binckwerk verzorgen zij ook opleidingen. Zo kan je via hen een opleiding doen die jou in staat stelt om een bepaalde klus of meerdere klussen te doen. Je kan natuurlijk meer opleidingen doen indien je je werkveld wilt verbreden.

Meteen solliciteren

Wanneer je wilt solliciteren voor een klus is dat zeer simpel. Met een paar klikken heb je zo een account aangemaakt. Vervolgens kan je gaan zoeken naar vacatures die bij jou passen. Zoals ik eerder zei, iedere vacature komt met een omschrijving van de klus. Je kan dan meteen zien of je hier geschikt voor bent i.v.m. eventuele diploma’s die nodig zijn voor het mogen uitvoeren van de opdracht. Dan klik je op de knop om te solliciteren en is het afwachten geblazen.

Door te solliciteren via Binckwerk heb je een tussen contact voor de sollicitaties. Wanneer je vragen hebt, kan je hiermee bij de serviceafdeling terecht. Iets wat niet kan wanneer je dit op eigen houtje gaat doen. Succes! Leer en solliciteer ze!

Categorieën: Blog