Ondernemer zijn valt niet mee. Ondernemer zijn in Amsterdam is helemaal een hele opgave. Behalve de hoge huren heb je ook nog eens te maken met een flink reinigingsrecht. Het geld dat je betaalt om je afval te laten afvoeren. Maar wist je dat je niet verplicht bent om de gemeente Amsterdam in te schakelen voor het afvoeren van je afval? Je kunt ook kiezen voor Bedrijfsafval Amsterdam. Bedrijfsafval Amsterdam is zeker voor kleine ondernemers veel goedkoper. Dat kan tot wel meer dan € 500,00 per jaar schelen. Bedrijfsafval Amsterdam zorgt er net zo goed voor dat je afval op de juiste wijze wordt ingezameld. Het bedrag dat je betaalt is het enige verschil tussen de gemeente Amsterdam en Bedrijfsafval Amsterdam.

Verwerkt Bedrijfsafval Amsterdam mijn afval wel zo milieuvriendelijk mogelijk?

Bedrijfsafval Amsterdam is een goed bedrijf dat zich zeer goed aan alle regels houdt. En dat zijn er nog al wat op het gebied van afvalinzameling in Nederland. Zo is en blijft gescheiden afval inzamelen en verwerken een speerpunt en kunnen op deze manier veel stoffen opnieuw worden gebruikt. Dit is beter voor het milieu omdat de grondstoffen hergebruikt kunnen worden. Zo wordt plastic vaak gebruikt om bijvoorbeeld kunststof bankjes te maken en glas wordt opnieuw glas. Uiteindelijk is dat ook beter voor je portemonnee.
Bedrijfsafval Amsterdam

Bedrijfsafval Amsterdam, wat is het addertje onder het gras?

Er is geen addertje onder het gras bij Bedrijfsafval Amsterdam. Alles is in één oogopslag duidelijk. Je kunt kiezen uit verschillende contracten. Een maandelijks opzegbaar contract, een éénjarig contract of een tweejarig contract. Deze contracten sluit je online af, je hoeft niet naar een duur hoofdkantoor te komen om te tekenen. Heb je in de loop van het jaar een andere maat container nodig? Dan kun je dat op verschillende manieren regelen: online in de chat, via de telefoon, via e-mail of via WhatsApp.

Doet de gemeente Amsterdam niet moeilijk als ik Bedrijfsafval Amsterdam inschakel?

Nee. Gemeente Amsterdam doet daar niet moeilijk over. Er staat nergens dat jij als bedrijf de gemeente MOET inschakelen. Je bent vrij om te kiezen voor welk bedrijf dan ook. Je bent ook vrij om diverse offertes bij andere afvalinzamelingsbedrijven op te vragen. Doe dat ook vooral. Je wilt immers zeker weten dat je waar voor je geld krijgt. Na aanvraag van de offertes zul je zien dat Bedrijfsafval Amsterdam het best uit de bus komt voor jouw kleine onderneming. Zo heb je al snel veel geld bespaard.

Categorieën: Blog